Az új kedvencem

Én nem tudom, ki hogy van vele, én nagyon nem szerettem interneten vásárolni. Én imádtam plázába menni, és sétálgatni, szétnézni, még akkor is, ha nem vettem semmit. Legtöbbször persze valamilyen nagyon jó barátnőmmel vagy az édesanyámmal műveltük ezt, hiszen jó társaság nélkül az egész mit sem ér. De hát a jelenlegi időszak mindent felül írt. Persze lehet menni vásárolni, de az emberek egy része pánikban van, fél a vírustól, a másik pedig nem nézi jó szemmel ha az ember boltba megy, vagy csak bárhova megy, én pedig nagyon kellemetlenül érzem magam a maszkkal az arcom előtt az üzletek között sétálgatva.

Így hát én is rászoktam arra, hogy amit csak lehet a neten keresztül rendelek meg és onnan vásárolok. Nincs sétálgatás, nincs süti és közösen elfogyasztott kávé, van helyette telefon, sok-sok beszélgetés az éteren keresztül és vásárlás a neten keresztül. Az embernek most ezekhez kellett alakítani az életét, és ezt én is megtettem. Ráadásul az edzőtermek is bezártak. De hála a jó égnek, legalább futni tudok menni. Ehhez azonban szükségem volt egy pár kiegészítőre, legfőképp szíjra, amit szintén neten keresztül akartam megrendelni, mert hát kinek van kedve azért bemenni a városba, hogy egy darab szíjat meg tudjon vásárolni?

Rá is találtam egy hihetetlen oldalra, az apple watch shop oldalán ugyanis annyira egyedi és gyönyörű szíjakat találtam, hogy nem győztem ámulni. Rájöttem, hogy ebből a szempontból sokkal jobban jártam, mert a városban biztosan nem találtam volna ilyen hihetetlen gyönyörű és egyedi szíj kollekciót. Azóta már rendeltem is, meg is érkezett, és most vacillálok két szín között, de valamelyiket biztosan meg fogom rendleni, mert nagyon tetszenek és tökéletes kiegészítőként szolgálnak majd valamelyik szettemhez. Az egyik kedvenc oldalam lett, és biztos vagyok benne, hogy számtalan ajándékot is fogok innen rendleni, mert tudom, hogy sokan vágynának ilyen gyönyörűségekre az apple watch órájukhoz.