A gazdaság legújabb segítőtársa

Egy családi gazdaságot nem könnyű kialakítani. Én amióta az eszemet tudom a vidéket szerettem. Éltem nagyvárosban, de mindig is visszavágytam a gyökereimhez, és már gyerekként tudtam, amikor a nagyapámat néztem aratás közben, hogy nekem bizony ilyen téren kell kiemelkedőt és maradandót alkotnom. Na akkor még nem sejtettem, hogy pontosan az lesz a feladatom, hogy egy valamennyire minőségi és egyben megfizethető áron lévő terméket tudjak a mezőgazdaság aktuális helyzetében mindig a fogyasztók asztalára tenni, hiszen ez akkor még alapvető követelmény volt. Azt sem gondoltam amikor belevágtam a vállalkozásom kialakításába, hogy ez a feladat ennyire nehéz lesz a jelenlegi országos gazdasági és piaci helyzet tekintetében, de nem adom fel a harcot. Az ugyanis azt gondolom hogy elfogadhatatlan, hogy külföldi termékek kerüljenek a magyarok asztalára akár a paradicsom, a paprika, a hagyma de még akár a búza tekintetében is, mint ahogyan az sem kevésbé felháborító, hogy a termékek minősége ilyen mérhetetlen formában romlik.

Ma már az a kuriózum, hogy ha valami nincs tele vegyszerezve és egyben egészségesnek nevezhető, ami azt gondolom hogy mérhetetlenül elháborító. Most tényleg mindenki termeljen magának a kis kertjében csak azért, mert a gazdák ezer bőrt akarnak lenyúzni a fogyasztóról? Hát én ebbe a sorba nem állok be, és arra tettem fel az összes tudásom és energiám, hogy egy olyan céget alapítsak, ami minőségi termékeket kínál, elfogadható áron. Persze a minőséget meg kell fizetni, ezzel nincsen probléma, de az embereket nem kell azért teljesen becsapni. Egy bio termék drágább, de nem annyival mint sokan szeretnék forgatni a termékeiket a piacon.

Ennek tükrében működik a cégem, és azt mondhatom, hogy a termékek egyre keresettebbek, egyre nagyobb területet kell megművelnünk annak érdekében, hogy minden fogyasztót ki tudjunk szolgálni, ami azt mutatja, hogy jól és jó irányba haladunk. Persze ma már szükségünk van nem csak egy jól működő és stabil géppark állományra, hanem egyben külső szakértő segítőtársakra is, amelyek közül a legkiemelkedőbb az Umwelt csapata, akik nem csak traktor és altalajlazító, hanem bizony tárcsa és gréder tekintetében is felbecsülhetetlen segítséget nyújtottak a beszerzés során. Hiába van ugyanis az embernek pályázati lehetősége a beszerzésre, ha fogalma sincs, hogy hol tud gyorsan, megfelelő minőségben és a pályázati elvárásoknak megfelelően eszközöket beszerezni. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a csapatot, mert biztos vagyok benne, hogy mindenki legalább annyira elégedett lesz a szolgáltatásukkal és annak eredményével, mint amennyire én vagyok.