Hihetetlen bosszúság

Én nem tudom, ki hogy van vele, nőként nagyon nehezen engedem el azt a gondolatot, hogy néhány dologban csak a gyári dolgok, kiegészítők a jók. Nekem például apple termékeim vannak, mert rettenetesen egyszerű és jó őket használni, nem beszélve a biztonsági mentésről, ami már sokszor megmentette az életemet és arról, hogy hihetetlen gyorsan és egyszerűen szinkronizálja a számítógépem és a telefonom egymás között az adatokat. Ez számomra hatalmas segítség, mert a munkám során sokat dolgozok azokkal a képekkel, amiket a helyszínen fotózok. Egészen egyszerűen nem kell csinálnom semmit, nem kell kábeleznem vagy más programot elindítanom, csak kinyitom a laptopom és megkeresem rajta a képet.

Persze van ezeknek a termékeknek hátrányuk is, például az, hogy rengeteget kell őket tölteni. Nekem már szinte mindenhol van egy töltőm, hogy ne forduljon elő az, hogy nem tudom használni a telefont és nem vagyok elérhető. Van egy a kocsiban, a konyhában, a hálószobában és a munkahelyemen is, na és persze rejt egyet a táskám is, hogy biztonságban érezhessem magam minden környezetben. Igen ám, de ezek a kábelek valamiért hihetetlen gyorsan elhasználódnak. Egy-két hónap alatt az ember azt veszi észre, hogy szinte ugyanott szétfoszlik a foglalat és használhatatlan lesz a töltőkábel.

Elhatároztam, hogy kipróbálom a baseus kábelek világát, és megnézem, hogy azok mennyire használhatók vagy mennyire tartósak. A baseusshop.hu oldalon rendeltem is gyorsan egyet, és hihetetlen könnyen gyorsan meg is érkezett. Az első használat után pedig nem volt számomra kérdés, hogy a továbbiakban csak ezt a márkát fogom használni minden kiegészítő tekintetében. Hihetetlen bosszúság, hogy nem próbáltam ki előbb és vagyonokat költöttam a gyári kábelekre úgy, hogy ott volt az orrom előtt mindig is egy tökéletes és sokkal olcsóbb megoldás.