Egy tökéletes partner

Számos emberrel próbáltunk már megfelelően profi, de azért szép, és az erőltetett beállásokat és pózokat mellőző képeket készíttetni a családi albumba, de valahogy mindig arra döbbentünk rá, hogy ez az évi két fotózás, amit be szoktunk vállalni nem hogy nem élmény a végére, hanem bizony nyűg és feladatok tömkelege lesz. Mi olyan embert szerettünk volna találni, akivel élmény a közösen eltöltött idő, akivel megtaláljuk a közös hangot és mindemellett még élvezni is tudjuk a társaságát. Persze sokáig nem találtuk meg ezt az ember, de most Szalai Balázs személyében kárpótol minket az élet, mert biztos vagyok benne, hogy hosszú-hosszú időn keresztül innentől csak ő fogja készíteni a családi képeinket.

Nem csak szakmailag hihetetlen felkészült és tökéletes tudással rendelkező fotós ugyanis, hanem nagyon jó humora van, és tényleg élvezzük a közös fotózás minden egyes pillanatát. Nem vagyok jó alanyok, és sok türelem kell hozzánk, ráadásul sokszor zavarban is vagyunk, ami mindig tökéletes módon tud kezelni, és a gyermekem, aki mos még csak két éves, egy igazi örökmozgó, és tényleg próbára teszi az ember türelmét, szót fogad neki, figyel rá, és szuperül kezeli Balázs a hisztisebb vagy fáradtabb időszakjait is, amivel néha biztos vagyok benne hogy az egész fotózást megmenti.

Amióta ismerjük gyarapodik a családi fotóalbum, és így sorozatában végig nézve ezeket a képeket rájövünk, hogy bár tényleg sokáig keresgéltünk, de megérte minden fáradtság és idő, mert megtaláltuk a számunkra tökéletes embert, nem csak szakmailag, de hozzáállásban és emberségben egyaránt. Csak ajánlani tudom őt bárki számára, aki hasonló fotózásokon szeretne részt venni, és élményként, nem pedig feladatként megélni ezeket.