Angelajtók

Beltéri ajtók:

A spanyol Dermaco ajtógyár magas színvonalú, bútorminőségű termékei lassan egy évtizede vannak jelen a magyar piacon.
A spanyol beltéri ajtók, szekrényajtók 9-féle faborítással, széles minta- és méretválasztékkal rendelhetők, tele és üvegezhető változatokban egyaránt.
A Lenta beltéri ajtók letisztult formavilágú, minőségi termékei bükk, tölgy, limba és fehér felülettel, egyedi méretben is készíthetőek, utólag beépíthetőek - hazánkban méltán váltak népszerűvé.
Az MDF beltéri ajtók pedig natúr vagy bármilyen RAL színre festett felülettel megrendelhetők. Továbbá jelenleg vezetjük be a hazai piacon az egyik legnagyobb dél-amerikai ajtógyár tömör cédrusból készült termékeit.
A PÁLMA ajtócsalád egyszerű vonalvezetésű, minimál stílusú ajtói széles színválasztékban, sokféle üvegezési lehetőséggel, modern fémcsíkos kivitelben otthona díszei lehetnek, igen kedvező áron.
A MINI ajtócsaládba tartozik a sima vonalvezetésű tele, és a többféleképpen üvegezhető változatok, három kedvelt színben, igen kedvező áron.

Kültéri nyílászárók:

Fa vagy műanyag?

Sokakban vetődik fel az építkezés, vagy egy nagy lakásfelújítás során, hogy fából, vagy műanyagból készüljenek jelenlegi vagy leendő otthonuk külső nyílászárói. A megrendelők egy része természetesen határozott elképzeléssel bír a kérdést illetően, és konkrét igényekkel, árajánlatkéréssel fordul cégünkhöz, így az alábbiakban azoknak szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, akik nem tették még le voksukat egyik vagy másik alapanyag mellett.

Az ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, zsalugáterek, redőnyök, szúnyoghálók, párkányok minden esetben az Önök személyre szabott igényeinek megfelelően, egyedi gyártás során, méretre készülnek.
A műanyag nyílászárók a német Salamander profilrendszer, kopásálló, UV álló, stabil szerkezetű, acélmerevítéssel ellátott 3, 4, 5 légkamrás profiljából készülnek. A profil színe lehet fehér, vagy fautánzatú aranytölgy, douglas fenyő vagy mahagóni.

A fa nyílászárók hossztoldás nélküli, készre festett, rétegragasztott EURO profilból készülnek. Alapanyagként választható borovi, vörösfenyő, lucfenyő valamint meranti.

Az üvegezés minden esetben k=1,1 hőszigetelésű, argon gázzal töltött 4-16Ag-4 szerkezetű torzításmentes üveg.

További termékeink:

Kínálatunkban szerepelnek Olivari és Maestro kilincsek, MABISZ által minősített biztonsági acélajtók, redőnyök, szúnyoghálók, zsalugáterek és párkányok.

Szolgáltatás:

Igény esetén vállaljuk a nálunk megrendelt termékek szakszerű felmérését és beépítését.

 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Angelajtók
Cégünk a legmagasabb minőségi és esztétikai követelményeknek is megfelelő kültéri- és beltéri ajtókkal foglalkozik.
Készséggel állunk rendelkezésére, amennyiben árajánlatot szeretne kérni. Igény esetén természetesen vállaljuk termékeink
szakszerű beépítését is. Tovább »
 
  Angelajtó - ajtó és ablakstúdió - Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 20/A.
Tel.: (+36-1) 430-05-73, Fax: (+36-1) 430-05-74, Mobil: +36-20/372-6595,
E-mail: info@angelajto.hu
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10.00-17.30, szombat: 10.00-13.00